Handgemaakt Portugees aardewerk

Portugal

Portugal is een schitterend land waar wij heel graag komen. We genieten van de ruige kustlijnen, de rotsen, het heerlijke eten, de olijfbomen, kurkeiken, de vis, de bouw, de zon en veel meer.

Keramiek

Aardewerk is er in Portugal in vele soorten, van traditioneel tot modern. Vaak wordt gebruik gemaakt van rode klei als basis. Het aardewerk dat u bij ons vindt is gemaakt van witte klei, vrolijke opdrukken en mooie kleuren, waardoor het heel bruikbaar is in iedere keuken.

Pottenbakkerij

In Portugese pottenbakkerijen wordt op de traditionele manier gewerkt, met veel zorg voor de afwerking, de kleuren en de ontwerpen. Alle producten worden individueel bekeken op kwaliteit en met zorg ingepakt en vervoerd.

Het laatste nieuws

Azulazul Portugees aardewerk keramiek handgemaakt tegels planken kom schaal schalen borden vis sardines traditioneel zeester blauwe ovaal ovale ronde rechthoekige

Binnenkort bij Azulazul …

Allerlei vrolijke, nieuwe producten binnenkort bij Azulazul! Onderstaand een voorproefje van onze nieuwe collectie: waterkannen en ovale borden in verschillende […]

Lees meer